GOLDEN LINE

VOLLEDIGE
PRODUCTOMSCHRIJVING
IN ONZE CATALOOG
CATALOOG

GOLDEN LINE

… hèt assortiment
van kwalitatief
hoogstaande producten.

Uitsluitend exclusieve formules, die gedurende lange periode effectieve resultaten gaven, werden opgenomen in productgamma.
Enkel grondstoffen die ongevaarlijk zijn voor vis en natuur, aan verschillende criteria voldoen en van onberispelijke kwaliteit zijn, komen in aanmerking voor de aanmaak.
De versheid van de ‘’GOLDEN LINE’’ producten is gegarandeerd, daar zij praktisch op bestelling worden gemaakt door gepassioneerd en veelzijdig personeel.

In de toekomst willen wij ons vooral inzetten voor het belang van de hengelsport in het algemeen en verder werken aan de ontwikkeling van 100% biologisch afbreekbaar aas. GOLDEN LINE, de vooruitstrevende fabrikant van betaalbaar lokaas voor elke wedstrijdvisser.

Ontwikkeld en samengesteld door gerenommeerde wedstrijdvissers uit gans Europa.

Fructaline Liquid

Geel … Brasem
Bruin … Brasem
Zwart … Brasem
Rood … Voorn
Oranje … Grote vis, karper

Zoete vloeibare toevoegsels op basis van verschillende suikers en attractieve aroma’s. Te vermengen met het bevochtegingswater.
50 tot 100ml per kg droog voer.  Geeft aan het voer een attractieve meerwaarde. Houdt de vis langer op de visplek.

Fructaline Powder

Geel … Brasem
Bruin … Grote voorn
Roze … Brasem
Rood … Brasem
Oranje … Grote vis, karper

Zoete samenstellingen van diverse suikers in combinatie met eetlustopwekkers.
Deze nieuwe formules hebben afgelopen jaar meer dan hun efficiëntie bewezen en stonden borg voor vele mooie overwinningen.
Te mengen met het bevochtigingswater of in het droge lokaas. 35 tot 70gr per 3 kg droog voer volstaat om uw samenstelling te boosten.

Allinsweet Powder

Geel … Brasem, voorn
Wit … All round
NHDC … All round
Rood … Grote vis, karper
Oranje … Brasem

Een nieuwe generatie hooggeconcentreerde sweetners, speciaal ontwikkeld voor in lokaas en op levend aas. ALLINSWEET is een combinatie van natuurlijke en natuuridentieke zoetstoffen aangevuld met aroma’s.
1 koffielepel volstaat om 2kg droog lokaas te zoeten.

Attra-Dip

Wit … All round
Geel … Brasem
Oranje … Brasem
Rood … Grote vis, karper
Oranje … Brasem

Hiermee kan u uw aas extra aantrekkelijk maken voor de vis. Uw haak met het aas in de vloeistof dippen en inwerpen. Door zijn unieke samenstelling kleeft ATTRA-DIP mooi rond het aas en creëert eenmaal in het water, geleidelijk een geurspoor.

MaggotClean Powder

Wit … All round
Geel … Brasem, voorn
Rood … Grote vis, karper
Oranje … Brasem

Gearomatiseerd fijn poeder. Zeer efficient voor het reinigen van maden.Brengt het zogenaamde zweten tot stilstand en vervangt de onaangename ammoniakgeur door een aangename attractieve geur. 1 soeplepel MAGGOTCLEAN per liter maden al dan niet in combinatie met maisbloem. Kan ook gebruikt worden in combinatie met ALLINSWEET.

Ground Booster

Groen … Voorn
Zwart … Brasem, voorn
Geel … Brasem
Rood … Grote vis
Roze … Grote vis, karper
Oranje … Brasem

Deze superformules zijn het succes sinds 2007. Een GROUNDBOOSTER dient om een extra stimulans op uw voederplaats te brengen.
Daar een GROUNDBOOSTER pas na enige tijd gaat oplossen in het water, kan hij perfect een geurspoor op de bodem aanleggen om zo de vis aan te trekken. Een GROUNDBOOSTER kan je eveneens gebruiken zonder lokaas, je kunt het op maïs, tarwe, kemp of levend aas aanbrengen om het zo naar de bodem te brengen.

Ata-Spray

Wit … All round
Geel … Brasem
Rood … Grote vis, karper
Zwart … Brasem, voorn
Cuberdon puur … All round

Lokstoffen in sprayflacon. Speciaal voor het besprayen van het haakaas, voederkorf en kleine balletjes lokvoer. Verspreidt een voor de vissen zeer attractief geurspoor.

Boom Booster

Wit … Brasem
Geel … Brasem, karper
Rood … Brasem
Zwart … All round
Oranje … Brasem, karper
Bruin … Brasem, karper

Sterk geconcentreerde attractieve additieven in flesje met kwastje om het aas in te smeren. Gaf al verrassend goede resultaten bij een moeilijke visserij en menigmaal resulterend in een “last minut” overwinning. Een must voor elke gedreven wedstrijdvisser.

T-Originals

Lacto O aroma
Coco Cream aroma
Coco aroma
Scopex Appetizer

Onder deze naam wordt een reeks producten aangeboden die in het verleden de normen heeft verlegd en dit in de toekomst zal blijven doen. Binnen deze reeks vindt men zowel klassieke als nieuw ontwikkelde aroma’s en appetizers. De constante kwaliteit van de T Originals wordt gegarandeerd door een zorgvuldige selectie van de grondstoffen, gedegen productie procédés en een waterdichte kwaliteitscontrole.
T Originals bestaan uit reuk en smaakstoffen die aan het lokaas kunnen toegevoegd worden en ook kunnen gebruikt worden om maden te prepareren.

Soft Hook Pelets

Squid & Shrimp
Red spices & Garlic
Liver
Scopes & Strawberry
Halibut & White fish
Boosted Pineapple
Green Betaïne
Black Magic

NIEUWE FORMULE
Deze nieuwe pellets bezitten een grote aantrekkingskracht. Olien, attractors en de aanwezigheid van aminozuren maken van dit aas een perfecte lokker. Ze blijven nu goed op de haak en zijn ook combineerbaar met levend aas. Verkrijgbaar in potjes van 100 gr.

Liquid Aromas

Cuberdon
Magrec
Pinacolada
Manis
Cococanel
Krill
Chocolat
Purple Gum
Gold Honey

Deze zoete en zeer sterk geconcentreerde liquid aroma’s kunnen gebruikt worden:
In Lokaas
Op levend aas
In Boiliemixen
Op Pellets